OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Treska v papilotě

 

Potřebujete: 1 rybí filet na osobu, 1 rajče, 1 citron, 1 papriku, 1 malou cibuli nebo 1 šalotku, 1 stroužek česneku, mletou pálivou papriku, bazalku, sůl, pepř, olej, alobal nebo pečicí papír

Postup: Česnek a cibuli nakrájejte na plátky/kolečka. Papriku nakrájejte na proužky a rajče na kolečka. Bazalku nakrájejte nadrobno (nebo použijte sušenou). Citron oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka. Na větší díl alobalu nebo pečicího papíru položte rybí filet, osolte, opepřete a posypejte pálivou paprikou. Poklaďte kroužky cibule a plátky česneku, pak přidejte rajče a proužky papriky, nakonec citron a bazalku. Zastříkněte olejem. Uzavřete papilotu a dejte péct do trouby na 160 °C asi na 10 minut. Podávejte ihned po vyjmutí z trouby s brambory.