OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Rybí ragú s avokádem na nokách

Potřebujeme:

Ryba (losos, treska, sumec)
Olivový olej
Sůl
Pepř
Citron
Chilli paprička
Avokádo
Česnek
Rajče
Noky
Kukurma
Čerstvý špenát
smetana

Postup:

Noky zlehka opečeme na olivovém oleji. Avokádo zbavíme pecky a slupky, nakrájíme jej na menší kousky a přidáme na pánev k nokám. Na další pánvi začneme opékat rybí směs. Ryby před pečením lehce nasolíme a pokapeme citrónem. K nokám a avokádu přidáme nakrájený česnek, čerstvý špenát, chilli a kurkumu. Nakonec celou směs přelijeme smetanou a na pánev přisypeme osmažené ryby a nakrájená rajčata. Vše promícháme a necháme chvíli povařit. Dobrou chuť!