OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Gratinovaný losos ingredience:

4 filety lososa cca 150 g
200 g kukuřičných lupínků
4 plátky toustového chleba
4 lžíce tatarské omáčky Hellmann´s
1 lžíce plnotučné hořčice
parmezán
listová petržel
sůl,pepř

Gratinovaný losos postup:

Lososa ochutíme soli a pepřem. Dáme na plech na pečící papír. Všechny suroviny společně umixujeme v mixéru do hladké hmoty.
Tuto směs naneseme do jednotlivé porce ryby a dáme zapéct do vyhřáté trouby na 180°C cca 12 minut. Můžeme podávát s zeleninovým salátkem.

TIP: Lososa můžete nahradit jakýmkoliv filetem z bílých ryb (treska, pstruh, atd.) V případě, že doma nemáte kukuřičné lupínky, přidejte do krusty o tři plátky pečiva navíc